Als u uw achtertuin wilt omtoveren in een oase, een elegante ruimte voor het creëren van herinneringen met familie en vrienden, dan hoeft u niet verder te kijken dan de houtskelet paviljoen kits van Woodhouse: The Timber Frame Company.

De verscheidenheid van houtskelet paviljoen ontwerpen aangeboden door Woodhouse zal u toelaten om stijl, functie, en modieuze levensduur toe te voegen aan uw huis. De massieve houtsoorten en pen en gat verbindingen in deze frames zal inspireren ontzag en comfort aan degenen die zich verzamelen bij uw huis, met een open-air sensatie die is zeker om te genieten.

Of u nu op zoek bent naar een outdoor gourmet keuken, poolhouse, open haard plek, eethoek, feestruimte, of al het bovenstaande, Woodhouse’s uitgebreide serie van houtskelet paviljoen ontwerpen kan aan al uw wensen voldoen.

Aanpassing van een van deze ontwerpen wordt aangemoedigd, met behulp van de in-house ontwerpteam bij Woodhouse. Als het ontwerp eenmaal klaar is, kan Woodhouse’s geavanceerde CNC-technologie uw nieuwe paviljoen vrij snel fabriceren. Daarna kunnen de houtskeletbouwers het frame en de spanten optrekken en de dakbedekking aanbrengen, zodat uw luxueuze buitenruimte zich op een steenworp afstand bevindt, ongeacht het weer.

“Natuurlijk hebben onze huizen altijd centraal gestaan in ons leven,” zegt Craig Johnson, vice-president verkoop en marketing bij Woodhouse. “Maar met de huidige gebeurtenissen zoals ze zijn, denk ik dat we allemaal hebben herontdekt hoe belangrijk onze huizen zijn in ons dagelijks leven. Het is de enige plek waar we controle hebben. Het is ons heiligdom. Dit besef is wat de interesse in onze houtskelet paviljoen kits aanwakkert. Huiseigenaren willen hun leven thuis maximaliseren en verbeteren. Dus in plaats van een reis naar Europa, investeren ze in een prachtige buitenruimte waar ze tijd kunnen doorbrengen met hun familie en vrienden in het comfort van hun achtertuin. Een houtskelet paviljoen van Woodhouse is een constructie die generaties lang mee zal gaan.”

Hier zijn de top drie meest populaire houtskelet paviljoens bij Woodhouse.

King Post Vierkant Paviljoen 22’x20′
Woodhouse King Post Square Pavilion KitEen klassieke houtskeletconfiguratie, met twee zware houten verticale koningspalen aan elk uiteinde van het paviljoen. Dit ontwerp biedt voldoende ruimte voor een familiebijeenkomst voor een gezellige open haard, poolhouse of buitenkeuken. Elk deel van het frame is precies gesneden met CNC-technologie, waardoor dit paviljoen snel in elkaar gezet kan worden, als een doe-het-zelf project of geïnstalleerd door professionele aannemers. Voeg een open haard, een tv voor het grote spel, en verlichting en je zult klaar zijn om herinneringen te maken dat een leven lang zal duren. Sommige huiseigenaren passen ze nog verder aan door gordijnen, schuurdeuren en dakgoten en regenpijpen toe te voegen, zegt Johnson. “Men wordt alleen beperkt door hun verbeelding en hun budget. Maar omdat deze paviljoens zo veelzijdig en betaalbaar zijn, kan men er echt zijn eigen buitenruimte van maken”, zegt Johnson.

King Post Lang Paviljoen 16’x28′
Woodhouse King Post Long Pavilion KitAls u uw bestaande huis wilt uitbreiden of uw leefruimte buiten wilt uitbreiden, dan is het King Post Long Pavilion uw oplossing met luxe flair. Niet alleen zal dit grote paviljoen een weelderige ruimte voor entertainment toevoegen, maar zijn ingewikkelde balkenwerk zal ook comfort en vreugde bieden voor de komende generaties. “Geluk en heerlijke ontspanning zijn standaard bij dit paviljoen,” zegt Johnson. Met zijn royale ruimte en steile puntdak kunnen huiseigenaren dit paviljoen voor meerdere doeleinden gebruiken, zoals een buitenkeuken, een gas- of houtgestookte haard voor koele avonden, een speelruimte, een eethoek in de open lucht of een bubbelbad-spa.

Sommige huiseigenaren versieren hun paviljoen met kleurrijke hangende bloemen, windgongen, plafondventilatoren, verlichting, en muziek. “Dit majestueuze paviljoen voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan uw huis,” zegt Johnson. “Het is een heiligdom en toevluchtsoord voor je hele familie.”

Hammer Beam Paviljoen 16’x28′
Woodhouse Hammer Beam Pavilion KitAls u op zoek bent naar een architectonisch statement in uw outdoor structuur of toevoeging aan uw bestaande huis, dan is de Hammer Beam Pavilion van Woodhouse: The Timber Frame Company vervult die missie met gemak. Gesierd met twee weelderige hamerbalk spanten aan beide uiteinden, zal de grote schaal van dit paviljoen het vermaken van grote mensenmassa’s zowel comfortabel als modieus maken. Met zijn grote gespierde balken en Douglas spar tong-in-groef dek overhead, zal dit paviljoen bieden de perfecte sfeer voor outdoor evenementen, game-avonden, of vrolijk gelach onder de sterren na een heerlijke maaltijd. Veel huiseigenaren accentueren dit paviljoen met verlichting die het gespierde spantwerk verlicht en dramatiseert, aldus Johnson

.Houtbouw Gent werkt met enkele aanbevolen partners

3bouw.

Bent u ook op zoek naar een energiebesparende Houtskeletbouw  BEN-woning die wordt gekenmerkt door duurzaamheid, energiebesparende technieken, een zeer laag E-peil én haar milieuvriendelijkheid? Een huis dat comfort biedt, maar ook zeer snel kan worden gebouwd en opgeleverd? Ga dan voor houtskeletbouw van 3bouw.

Kantoor

Zone Reme 1
2260 Westerlo
info@3bouw.be
Tel: 014 70 47 47